over-ons

J. van Dommelen Elektrotechniek B.V. :
een Rotterdams familiebedrijf

Installeren nieuwe stijl

J. van Dommelen Elektrotechniek B.V biedt totaaloplossingen op het gebied van elektrotechniek, telematica en beveiliging. Wij kiezen altijd voor intelligente, energiezuinige oplossingen. Denk aan intelligente verlichting met sensoren, het met het alarm in- en uitschakelen van diverse componenten en het koppelen van klimaatsystemen. Zo maken we slimme gebouwen; doordacht en duurzaam. Dit noemen we installeren nieuwe stijl.

No-nonsense

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, is ons motto. J. van Dommelen Elektrotechniek B.V. is een nuchter en financieel gezond bedrijf, dat loyaal is aan klanten, partners en medewerkers. Ons team bestaat uit ruim twintig ervaren professionals. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en zijn koploper binnen ons vakgebied. Meedenken met onze klanten en persoonlijke aandacht heeft onze hoogste prioriteit. Voor, tijdens en ook na plaatsing. Uw installatie is onze zorg!

Sinds 1957

J. van Dommelen Elektrotechniek B.V werd in 1957 opgericht in het Rotterdamse Liskwartier. De huidige directeur, John van Dommelen, nam het hechte familiebedrijf ruim tien jaar geleden over van zijn vader. J. van Dommelen Elektrotechniek B.V. is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming die zich onderscheidt door kwaliteit en betrouwbaarheid.

J. van Dommelen Elektrotechniek B.V is loyaal aan klanten, partners en medewerkers.

Daarom J. van Dommelen Elektrotechniek B.V:

  • Hoogste kwaliteit
  • Betrouwbaar en vakkundig
  • Intelligente oplossingen
  • Energiezuinig en duurzaam
  • Sterk in onderhoud
  • Uw partner in elektrotechniek

 

Meer info