dali verlichting

Elektrotechniek

Van meterkast naar lichtpunten, en van stopcontacten naar computers; elektrotechniek is overal. In onze samenleving maken we dagelijks gebruik van de allernieuwste elektrotechnische mogelijkheden. Dit vraagt om duurzame oplossingen, materialen van hoge kwaliteit en gecertificeerde installateurs. Bij J. van Dommelen Elektrotechniek B.V. bent u hiervoor aan het juiste adres.

Slimme totaaloplossingen

Wij bieden totaaloplossingen die intelligent, duurzaam en energiezuinig zijn. Denk aan kantoorverlichting die zich automatisch aanpast aan het daglicht, of aan een klimaatbeheersysteem dat u kunt bedienen met uw smartphone of tablet. Vraagt u zich af welke installatie het best bij u en uw onderneming past? J. van Dommelen Elektrotechniek B.V. denkt met u mee. Samen kiezen we voor de slimste oplossing; doordacht en duurzaam.

Duurzame A-merken

Wij werken alleen met A-merken. Materialen van hoge kwaliteit die veel langer meegaan dan goedkope oplossingen. Onze producten zijn duurzaam en energiezuinig; en dat merkt u op de lange termijn in uw portemonnee!

J. van Dommelen Elektrotechniek B.V. denkt met u mee. Samen kiezen we de slimste oplossing.

Gecertificeerde installateurs

Wij leggen alle installaties vakkundig en veilig aan. J. van Dommelen Elektrotechniek B.V. beschikt over alle benodigde certificaten en onze professionals zijn op de hoogte van de laatste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Zo zijn wij gecertificeerd voor de BRL 6000 en VCA, dé normen op het gebied van elektrotechnische laagspanningsinstallaties.

Onderhoud en service

Ook na de installatie kunt u op ons rekenen. Voor bijna al onze klanten voeren wij het meerjarige onderhoud uit. J. van Dommelen Elektrotechniek B.V. hecht veel waarde aan service en onderhoud. Voor vaste klanten staat 24 uur per dag 7 dagen per week een storingsmonteur klaar.

 

Meer info