home page banner alarm

Beveiliging

Bijna de helft van alle ondernemers in Nederland krijgt een keer te maken met een inbraak. Daarnaast worden jaarlijks zo’n honderd bedrijven getroffen door brand. Dit soort voorvallen hebben een enorme impact op de continuïteit van uw bedrijf en kunnen zelfs leiden tot faillissement. Goede beveiliging tegen diefstal en brand is daarom essentieel voor elke onderneming.

Totaalpakket

J. van Dommelen Elektrotechniek B.V. is gespecialiseerd in het beveiligen van uw bedrijfspand. Van advies tot installatie en onderhoud; wij zijn uw partner. U kunt ons inschakelen voor:

  • Inbraakbeveiliging
  • Camera- en toegangscontrolesystemen
  • Brand- en ontruimingsinstallaties

Maatwerk

Beveiligen gaat verder dan het installeren van een alarmsysteem. Wij bieden maatwerk. Niet alle bedrijven en bijbehorende panden zijn immers hetzelfde. Wilt u alleen een geavanceerd alarmsysteem? Of kiest u voor de meest uitgebreide beveiligingsoplossing, inclusief mistgeneratoren en camera’s die u vanaf elk device kunt bekijken? En als u dat wilt, kunnen wij ook zorgen voor toegangscontrolesystemen; uw medewerkers, leveranciers en klanten hebben dan  toegang met een tag, vingerafdruk of via een irisscan. Samen kiezen we voor de slimste installatie. Voor elk probleem hebben wij een oplossing.

BORG-keurmerk

J. van Dommelen Elektrotechniek B.V. is een BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge eisen die het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) stelt. Met een beveiligingsinstallatie van J. van Dommelen Elektrotechniek B.V. zit u er veilig bij!

Goede beveiliging tegen diefstal en brand is voor elke onderneming essentieel.

Meer info